Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos samling, okt 2004. Våga se hur många gamla har det idag. Ingen som bryr sig. Osedda och osynliga... Alla löper vi samma risk att hamna där. Livet är över innan vi vet ordet av. Och vad finns då kvar...


Det enda viktiga


Den dag då jag
är gammal och skruttig
bortglömd och avpolletterad
den dag då ingen
vill ha min kärlek mer

Då ska jag ändå älska...

Som blomman på ängen
ensam och osedd
ska jag fortsätta lysa
fortsätta älska


Till jorden och solen
ska jag ge min kärlek
till himlen och skogen
havet och vinden
blommorna och djuren

Min enda bön i livet
oavsett hur gammal
och ensam jag blir
är att aldrig låta
min kärlek dö

Att alltid fortsätta älska




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 12:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart fint poetat
med budskap i !!!
2008-03-30

  © anakreon VIP
Kärleken har inget bäst före datum!
Applåd
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind