Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangosamlingen, okt 2004


En riktig vän



när vi är nära
uppstår en
känsla

vad vi än talar om
den bara finns där
samhörigheten

lika naturlig
som luften
vi båda andas

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 09:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så vackert och
sant om vänskapen!!!
2008-04-01

  Rachel Roth
fint om vänskap
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind