Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiramisu


En tjock och brun doft bär den värld jag färdas genom
Det är mörkt och jag kommer inte fram
Tar mig inte framåt
Famlar efter en hjälpande hand att ta tag i
En hand som kan dra upp mig
Dra upp mig till en värld där doften är lättare
och livet enklare att leva




Fri vers av Nattsuddan
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-03-31 15:16



Bookmark and Share


  stella
Motsägelsefullt...den är ju tjock och trög men samtidigt lägger den sig som ett mioln i magen. Och så betyder det ju Pigga upp mig!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan