Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation


inåtvänt försjunkande
tränar närvaro

lockar djupskikten
till ytan


ögonblicksladdning


sekund
för
sekund
för
sekund

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 09:47



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
PRECIS!
Medveten närvaro
i varje ögonblick.
2008-04-02

    ej medlem längre
Jag kan inget om meditation men det låter underbart avslappnande och harmoniskt!:)
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind