Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religiös-lös II


jag vandrar hellre
utan packning
än bär andras
överdimensionerade
religionsväskor

blytunga av
- inte guld  -
utan skuldkänslor
självförebråelser
offermentalitet
och gudspanik


jag vandrar hellre
med obekymrad gång
utan andras ledfyrar

friväxeln ikopplad
blicken lyft
mot lufthavets rymd

så mycket lättare
att lyfta då
när vingarna väl
växt färdigt

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 09:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...och vingarna växer
under dessa förhållanden!
Bra text att ta till sig, igen!
2008-04-02

  Carola Zettergren
Så sant är det inte mycket
bättre att bära sina egna
insikter !!!!
2008-04-02

    ej medlem längre
så rätt så...varför krångla till ett liv som är krångligt som det är haha
Kanonbra skrivet!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind