Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos samling, nov 2004. Hur många auktoriteter - chefer, ledare och lärare - har dessa egenskaper?


Äkta auktoritet


Sätter sig inte över
kontrollerar inte
mästrar inte

Placerar sig
i mitten
vägleder
sprider styrka
från kärnan utåt

Lotsar, bekräftar
när du behöver
som mest

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 10:09



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
De är minst sagt sällsynta!!!
de som finns ska vi vara
rädda om..eller de kanske
borde fridlysas!!!!
2008-04-02

    ej medlem längre
En duktig ledare beskriver du här:)
Inte många som har den förmågan...
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind