Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av erfarenheten blir man vis...


Lättfärdigt


Bättre ett lösaktigt förhållande
med någon som är gift
än att vara gift med någon
som har lösaktiga förhållanden

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 12:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
frågan är...bättre för vem?;)
2008-04-08

  Carola Zettergren
Hihi antagligen!!!!:):):)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind