Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T R A M S M A R T

 

Efter 49 år på denna planet
slog det mig plötsligt...

 

att trams

blir smart

baklänges

 

Så förunderligt

 

Hur många fler lustigheter
kan man finna
om man läser
(verkligheten)
baklänges...?

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 12:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är chockad, chockad, chockad

texten får
fyra violer
2008-04-10

  _Mian_
Hehe. Du är tramS du som kom på det. :-))))
2008-04-08

  Björn Donobauer
Jojo mycket av det som är smart idag blir trams i morn.. jag lovar!!
2008-04-08

  Rachel Roth
här fick du till det!!
2008-04-08

  Carola Zettergren
Säkert många!!!!men jag
tänker dåligt idag...men om
jag kommer på något så!!!!!:)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind