Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, nov 2004


Dödsnova


När jag en dag återlämnar
kroppen till planeten
vill jag lämna i harmoni

Ingenting ångrat
allting införlivat

Dansande fritt
över tomhetens vidder
när tankestoffet sprider sig
i den sagolika rymden


En embryogudinna
i explosiv dödsnova




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 09:39



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Wow!
Är det detta man kallar
\"fulfillment\"?
2008-04-10

  Carola Zettergren
Mycket snyggt poetat!!!!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind