Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, dec 2004


Självplågaren



Att plåga sin omgivning
genom att plåga sig själv
ett bekvämt knep att
kapa åt sig makt

Självplågaren tror
att ingen förmår
genomskåda hans
fullfjädrade spel

Men kontrollbehovet
kravet att alltid
få uppmärksamhet
lyser igenom

Väl ställd mot väggen
backar han alltid
byter blixtsnabbt
sin krigskonst

Han är en riktigt
skicklig kameleont
i självplågardräkt
den i smyg härsklystne





Övriga genrer av noname_realmind
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 20:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm en manipulativ
otäcking!!!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind