Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat av Jane Roberts. Hon bytte planhalva 1984...


Ett favoritcitat

 

The cat eats the mouse.

Neither exist.

Do not tell them.

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 18:30



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Jane Robert....yes..
få ord som verkligen
får en att vända ut och in på sig
och fråga sig...om man
existerar ö.h.t
2008-04-17

  Carola Zettergren
Spooky!!!!!:):)
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind