Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, jan 2005. På den nivå tankens fokus är under vardagens många timmar där ligger också känslan... Däri ligger vår inre frihet att välja.


Känslobarometern


glädje
flödande

förnöjsamhet
puttrande

apati
stiltje

besvikelse
molande

irritation
väsande

sorg
värkande

grämelse
gnagande

missnöje
stickande

ilska
frätande

ångest
förstelnande

skräck
strypgrepp


* * *


älskandet
det naturliga tillståndet

pånyttfödelse

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-26 10:50



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Pånyttfödelse---det var vackert och tänkvärt!
2008-04-26

  Gunilla VIP
Ljuvligt sant!
Att älska även det svåra......
då vi där oss lär.....
älska mera.....
och flera......
kärleken många
varianter bär!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind