Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saffrans skafferi, jan 2006


Den hållbara vägen


att möta kärleken
och finna dess gåvor

kärlekens energibro
ett kraftfält som lyfter

de första stegen
på den hållbara vägen

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-09 21:47



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
den tog tag i mig!! fin!
2008-05-10

  Carola Zettergren
Vackert som så!!!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind