Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från noname_realmind, aug 2006
En av busskaptensloggarna... ;)




Rulla på vatten


En riktig baddare på att bada
min röda stora buss

Men det gick inte så bra
förra veckan i åskvädret

Det blev surt om karossen
och utskällning av bossen...

Nåväl, jag gjorde i alla fall
mitt bästa i att försöka
rulla på vatten




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 22:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HJÄLP!!!
2008-06-06

    ej medlem längre
haha...har de inte pontoner(vet inte om det stavas så men du förstår)som redskap i bussarna?
Ingen vattenplaning där inte...haha
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind