Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
noname_realmind, okt 2006


Kärleksvinden


just nu
precis alldeles nyss
kände jag kärleksvinden
susa förbi

den läckte igenom
en evighetsblå sekund
från Det Okända
in till lilla mig

trots en dag
fylld av ensamhet
tafatthet
trots alla envisa
fåntrattstankar

trots alla störningar
läckte kärleksvinden igenom
en evighetsblå sekund

den vinden liknar
ingenting annat

jag älskar den

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-11 08:09



Bookmark and Share


  Fånga dagen
så vackert
Anna-Karin
2008-06-12

    ej medlem längre
Självfallet skulle denna upp på läsväd listan!:)))
Grattis!
2008-06-12

  Carola Zettergren
Grattis till placeringen!!!!:)
2008-06-12

  Carola Zettergren
Underbart ljuvligt suveränbra poesi!!!!Bokmärks!
2008-06-11

    ej medlem längre
Härlig!!:)))
2008-06-11

    sunnanvind
Mycket vackert!
2008-06-11

  Kalle.O
Svävande poesi!
Vackert!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind