Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa har hittat genvägar förbi naturlagarna - ge mig receptet NU! ;)


Föryngring


Har lagt märke till
att vissa människor
när man återser dem
efter en fem sex år så där
faktiskt har blivit yngre
- och riktigt duktigt så!

Hur är detta möjligt?!

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-16 13:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi....!!!
2008-06-17

  Gunilla VIP
Allt är möjligt!
Frågan är på
vilket sätt!
Har konstaterat
detta hos vänner
som väl tagit hand
om sig, sin kropp
och själ, på det mest
naturliga vis!
2008-06-16

    ej medlem längre
men det är väl uppenbart hehe
Antingen är dom tokkära eller så har dom lyft...och jag menar inte skrot nu:)))
2008-06-16

    Bim
...kan det vara så att dom funnit sig själva,-släppt lite på krav och prestige...
2008-06-16

  Kalle.O
Bra fråga,och orättvist är det=)
2008-06-16

  Mangal VIP
Roligt att du skrev \"gen\"-vägar förbi naturlagarna... vissa jobbar på just \"gen\"-vägar för att förhindra åldrandet.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind