Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hejdå... I take a break, I´m broken...


Bakom stängda dörrar

 

 

 

Pappan högg näven i magen

tvingade henne se på

när lillebrorsan åt upp sin egen spya

När hon åkte till mamma

och gråtande försökte förklara

så tystade mor henne bestämt

och köpte en prinsessklänning

med tillhörande krona




Fri vers av Bissen
Läst 501 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-24 14:30



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Fy va äckligt!
2008-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Så kan man försöka skapa en fasad, en illusion...
En riktig magpumpare detta, Bissis.
2008-08-26

  aol
ruggigt smärtsamt
2008-08-24

  pernillagoth
så hemsk men ändå så bra. så här är det verkligen. det är så här det går till.
2008-08-17

  isidore
återkommer till dina texter ikväll igen. synd att man måste läsa framför datorn. de är bra.
2008-07-27

    inmeddiginålsögatkamel
exakt.
enkelt och rakt.
2008-07-26

  friheten
Väldig smärtande, targiskt!
2008-07-26

  papessa
upprörande så man mår illa
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen