Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-)...


Alla dessa tvång


Midsommarafton
påskafton
pingstafton
julafton...
tvångsafton...

Tvångstrevlig
tvångsglad
tvångskär

Tycker så illa om
alla dessa tvång

Varför kan man inte
bara få vara
den man är

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-06 19:32



Bookmark and Share


  _Mian_
Tvångströjetrevlig på påtvingade helgföreställningar är en pina.
Le, vara som alla andra, prata "väder å vind och fy vad skatterna är höga-prat". Inte utan att man vill vara tillfällig hypokondriker vid sådana tillfällen och säga - Tyvärr jag har mältbrand, alla sorters soter från gul till gredelin och nageltrång därtill.
2008-07-07

  Carola Zettergren
JIPPIE:::precis sååå...varför!!!!!
2008-07-06

  RogerIvan
Man får alltid vara den man är.

Man får alltid vara som alla andra.

Man får alltid passa in i alla förutbestämda regler

Man får...
Helt enkelt...
Man får bestämma själv helt enkelt...

Vad man än väljer,,,
så väljer man själv.
Vad man än väljer,,,
så får man själv bär konsekvenserna
2008-07-06

    ej medlem längre
Jobbigt om man känner det så...
jag skiter i alla aftnar och är lika otrevlig
som alltid..haha
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind