Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livslögner vid rodret... [Bild: www.rippenspreizer.de/.../images/skelett.jpg]


Skelettmarionett

 

Ha ha!
Nej , jag har minsann inga skelett
gömda i garderoben...

jag bär dem med mig
för jämnan...


Hö hö!
Nej, jag har då inga förbjudna barn
hemlighållna i källaren!

blodskam strömmar ständigt
i mina vener...


Självinsikt?
Jo tack, den lever och frodas
för var dag som går!

välputsad, aldrig använd
på hjärtats spärrade konto...

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 10:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MYCKET BRA ORDAT!!!!...tänk om det gick att köpa självinsikt i presentbutiken...då skulle jag dela ut en massa fina paket till vissa....:):)
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind