Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Void


Just när jag tänker
NU
NU
ska jag kliva ur det gamla
och in i det nya

just när jag är på väg
släppa taget
om mig själv
min självbild
mina begränsningar
mina smärtor

så breder det mörka gapet ut sig
framför mig

och jag backar
skrämd

återigen


när ska Livet vinna
över Rädslan

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 21:23



Bookmark and Share


  Rachel Roth
precis...igenkännande
2008-08-12

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar verkligen bilden
är impad av att du kom tillräckligt nära solen för att fånga ögonblicket, kanske resultatet av ett omvänt bungyjump?
2008-08-12

  Lena Krantz VIP
Fan du, precis så är det. Man blir faktiskt rätt förbannad på sig själv! -Våga nurå, jäkla tanta....så gööör det bara!

Konstigt det där, egentligen skitkonstigt att man skall vara så ett med begränsningarna!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind