Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från den glödande Loredana... ;)


Kärleksarvet


med ett kärleksarv
livfullt och okuvligt
som planetkärnan själv

hur kan man nöja sig
med något annat än
det alldeles äkta





Övriga genrer av noname_realmind
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-30 14:48



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, hur kan man nöja sig?
Det är väl därför så många
söker utan att egentligen
veta vad?
2008-08-31

  Last Word Spoken
Tack rara du!

Med våra föräldrar som förebilder
så kan vi inte annat än hoppas finna just
det äkta, igen! När jag läste om din far,
minndes jag helt plötsligt igen
så mycket kärlek mitt hjärta redan bär på
från mina kära föräldrar.

Tack än en gång!
2008-08-30

  Last Word Spoken
Sant! Instämmer till fullo!
2008-08-30

  Lena Krantz VIP
Precis, endast det bästa är gott nog!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind