Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris...


Stenarna talar

 

Det är inte det
att stenarna inte talar
att växterna inte känner
att kosmos inte ger oss sin hand

Det är vi
som inte ser
som inte lyssnar

Det är vi
som vägrar
att bli berörda

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 255 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-03 18:22



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...som vägrar
att bli berörda

eller helt enkelt
inte klarar att läsa,
att höra stenars,
växters tysta språk.
Fin påminnelse
om den besjälade naturen.
2008-09-05

  Lena Krantz VIP
Klart att stenar talar, runstenar fullkomligt skriker...he he

Nejdå, det var inte det du menade och jag håller med, det där stilla lyssnandet behöver vi mycket mer än vi tror...tror jag!
2008-09-03

  _Mian_
Tycker mig känna igen den sen förr och en väl valt repris som ger eftertanke. Gillar!!
2008-09-03

    RivQah
Det där har jag också tänk på.... Så sant
2008-09-03

  Bjarne Nordbö
Den gäller inte mig.
2008-09-03

  Mona*
Sant
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind