Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har köpt mig


I början tyckte jag
du var ful och spinkig
men du växte i mina ögon
blev vackrare var dag

En dag var jag såld
du hade köpt min kärlek
med din hejdlösa charm


Åren rullade på
vi upplevde mycket
i varandras närhet

En trist period
stack du hemifrån
var borta flera veckor

Sen dök du upp en dag
"Hej igen - här är jag"
Vad får vi för käk idag?"

Jag tog emot dig
med öppen famn
nu var det VI igen


Du äger mig
Jag är såld på dig
Min Älskade Katt

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-05 11:12



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Trodde först det var hon Thailändskans svenska man som skrev dikten, hon det viskas om på fikarasterna har blivit importerad.
Hon brukar säga: _Bosse blev helt såld på mig! Fast det var han som fick betala hela bröllopet och resan. Men älskar varandra det gör dem, fortfarande, även efter en trist period då hon åkte tillbaka, för svenska var svårt, och jobb fanns inga, men väl sen dök hon upp igen och bara undra precis som i din dikt: vad får vi för käk idag? Ja, hon är bara så härligt öppen för alla, klart att jag kunde inte låta bli känna igen hennes livs historia i din katt dikt.


"Du äger mig
Jag är såld på dig"

.......och den här repliken, vet inte riktigt vems den borde vara egentligen!?
2008-09-06

  micke marin
he he sådärja, det var en katt..
2008-09-05

  Mona*
En sådan har även jag, drar och kommer tillbaka. Varje gång blir det den förlorade sonens återkomst...
2008-09-05

  Gunilla VIP
Katter är själfulla
egensinniga
vandrare,
stannar bara
där de trivs.
Har man vunnit
en katts hjärta
har man fått
en livsvän!
Fin poetat!
2008-09-05

  Maria Zena Viklund
haha, ja dessa katter, de äger!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind