Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: mitt snart 50 år gamla öga...


Nästa tiotal - nästa kval *gulp*


Från en synvinkel sett
kan måhända femman
tyckas både ädlare
och mer klangfull
än fyran...

men från klena insidan
känns den okammade fyran
bra mycket trivsammare
än den plufsiga pompösa
femman...

snart oundviklig beteckning
före den oanträffbara nollan...


Ge mig ett föryngringspiller
NUUUUUU!!!!!

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-05 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Femtioårsnojan brukar börja innan dagen D...*S*
Jag jobbade när jag fyllde och det gick således obemärkt förbi...inbillar mig att det inte hänt ännu trots att 6:an står i hasorna och väntar...*S*
Snyggt öga*blink*
2008-09-05

  noname_realmind
Sakta i backarna! "Snart 50...." står det under ögat. Jag har inte fyllt än, bara tjuvstartar lite... Nästa månad så... ;))

Låter fantastiskt det där du berättar om Gunilla - börjar se fram emot 5:an istället för att göra fåfängt motstånd.l.. (vad det nu är för mening med det, ha ha...)
2008-09-05

  Gunilla VIP
Gratulerar!
Det är nu
- som livet börjar utan en massa tjafs
som dålig självkänsla och andra rädslor
- som den stora mognaden inträder
och den stora perioden av njutning
börjar
- som man är tillräckligt ung för .....
- som man har tillräcklig erfarenhet för....
5 talet som symboliserar människan,
den mogna, upplysta människan
se bl a da Vincis berömda teckning
av människan i cirkeln och pentagonen
2008-09-05

  Bjarne Nordbö
Grattis. Jag följer med.
2008-09-05

  Last Word Spoken
Grattulerar till 50 års dagen!!!

Har inga biller att bjuda på,
bara rabattkort till Guldhedens plastikkirurgin!
Jag följer med samtidigt,
alltid skönt med en ´avsugning´!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind