Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen om poeternas fria marknad... ;-)


Högaktningslös smällrik poet


Man ska inte
svära i sina dikter
har någon viktig
språkdiktator ansett
men det skiter jag
högaktningslöst i

för det är själva faan också
att jag inte råkar vara
en förbannat smällrik poet
för då skulle jag veta exakt
hur pengarna skulle rulla

ja djävlar anamma!!!

ett bokförlag på studs
skulle jag starta
Poeter Punkt Ess E AB
där alla våra unika
förbaskat excellenta alster
bara sprutade ut
vecka efter vecka
år efter år

så fucking mycket pengar
skulle jag ha under mina vingar
att inga vinstintressen styrde
alla som bara önskade
kunde trycka ut sina alster
om exakt vad de själv ville

poeternas fria marknad
whooooiiieeee...

och priserna skulle vara
så in i helvete skäliga
att till och med
arbetslösa, luffare
studenter och pensionärer
hade råd att köpa och njuta

se dem framför er på stan
i parker, på tunnelbanor
i skumpande bussar
läsandes i skratt och tårar
alla våra fenomenala
sällsamma egenartade
skönskaldande alster
från vårt eget
Poeter Punkt Ess E

ja satans anamma
om jag bara vore
en smällrik poet

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-07 08:53



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Ja djäklar i det!

Har du inte en lioten Spandau inbyggd? Ler
2008-09-08

  _Mian_
Poeternas fria marknad...en alldeles förfanbra idé! :-)) Mer poesi till folket! :-))
2008-09-07

  Gunilla VIP
Har tänkt men inte vågat uttrycka detta!
Så fantastisk bra idé.
Kanske något att spinna vidare på,
då det är så många fantastiska
dikter på den här "siten".... !
2008-09-07

  Mangal VIP
Kreativt, skapande, befriande och väldigt roligt.
2008-09-07

  micke marin
Det vore nåt dé.. och första bokens förord skulle bli denna här dikten!
Jävlarimig, så skulle dé va.
2008-09-07

  Lena Krantz VIP
Ha ha...ja det vore nåt det!

För mig räcker det i ock för sig att bli smällrik...he he
2008-09-07

  lyckeli
Tack för morgonens första skratt!!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind