Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtöppnare



det lilla enkla
eller
det ytterst raffinerade

en målning
ett poem
en sång

en vittring
en visshet
en vision

en impuls
eller
ett mästerverk


alla är de känslogåvor
känslovågor
som öppnar nya vägar

hjärtöppnare
mot nya vidder
man inte visste fanns

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 08:57



Bookmark and Share


  micke marin
Jo just precis så är det. När det är som bäst. Typ den här.
2008-09-11

  Rachel Roth
heartopener....jo,
även denna
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind