Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmisk Arkitekt


En kosmisk konstruktör
måste besitta alla perspektiv
alla sannolikheter

En stjärnalltets uppfinnare
måste äga ett omfång
på en miljard universum

Minst

Min dammkornshjärna
nära att sprängas
i ett lönlöst försök
att begripa

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind