Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur skafferiet...


Begär


Anden svälter
ständigt hungrig
ständigt på flykt

Begärens obehag
som hungriga vargar
i hälarna

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind