Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris...


Måttet på din inre styrka


Du säger livet är orättvist
klagar över dina problem
tycker synd om dig själv

Men tänk om hindrens storlek
är måttet på din styrka
vad du är ämnad klara av

Ett test om nerven bär
om din tillförsikt
håller att gå på

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 09:51



Bookmark and Share


  Water VIP
Det här gillar jag...gift och motgift i samma förpackning =)
2008-09-13

    ej medlem längre
Ett positivt och hoppfullt sätt att se på svårigheter... Jag tar till mig det
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind