Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris...


Tidskalejdoskop


Tänk om man kunde leka
med det som passerat

Tänk om det förflutna
var böjligt och plastiskt
och man kunde vrida på det
som ett kalejdoskop
efter behag

Tänk om man med tanken
kunde rätta alla misstag

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind