Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris...


Tankevakt sökes


Driftsäker tankevakt anställes
till uppstudsigt schweizerostpsyke
att skydda känslans ömma hud
mot tankars dumgranater

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-19 11:43



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Kanon, säg till om du får svar och de vill ha mer jobb!
2008-09-19

  Bjarne Nordbö
Dela med dig om du finner.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind