Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
080919. Några tankar om TYNGD. Är gravitation en illusion?


Snälla, ge mig en anti-graviton...


Det mesta i vår värld består av tomrum
vakuumet mellan atomer, elektroner
och allt som vibrerar på mikronivå
liksom de enorma tomrummen
mellan planeter, stjärnor
och galaxer

Hur kan då materiella ting
kännas så fruktansvärt TUNGA
om de mest bara är TOMRUM?!!

Om forskarna kan finna gravitonen
den förmodade budbärarpartikeln
för gravitationskraften
så kanske svaret uppenbarar sig
hur man spegelvänder processen...

Ah - då ska jag önska mig en STOR LÅDA
med anti-gravitoner i födelsedagspresent

Med ett knippe sådana under armen
skulle det bli betydligt enklare
bära hem alla tyngande matkassar

För att inte tala om hur kul
det skulle bli att motionera
cykelturen i uppförsluten
blev en lekande dans på vingar...


Även en psykisk anti-graviton
skulle komma väl till pass, hi hi
så man enkelt slapp undan alla
tunga känslor som vill plåga en...

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 18:30



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kul idé!
Yoga-flygning existerar ju förstås.
2008-10-06

  Stjärnregn
Kanske om 50 år... lever vi då? =)
2008-09-30

  Carola Zettergren
Mmm jag med...ibland funderar jag över om det är meningen att vi ska kunna lösa alla gåtor....
2008-09-30

  Water VIP
Jag brukar drömma ibland att jag kan stanna i luften och sväva.
Med tankens kraft stiga eller ta mej fram.
Det känns så verkligt att jag brukar fundera även i vaket tillstånd
vad det var för funktioner jag lyckades slå på.

Men jag är rätt glad för tomrummen som man kan fly till
när tunga saker hotar att rulla över en ;-)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind