Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta efter det omöjliga


Hellre längtar jag
efter den som
kanske inte finns
än lever med den
som bjuder mig emot

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-09 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levnadsvisdom.
2008-10-13

  Lena Krantz VIP
Och om man finner sig själv motbjudande då?

*fniss*

Äsch jag förstår hur du menar och håller såklart med till fullo!
2008-10-10

    ej medlem längre
Bevigade ord när de är som allra bäst!
Bokmärker!
2008-10-10

    Bizarrpoeten
En härlig känga till den rådande "får man inte den man älskar får man älska den man får"-mentaliteten.

Bravo!
2008-10-10

  Gunilla VIP
Ja, det är ett lätt val!
Att leva i och med motstånd
med den som bjuder emot,
är inte att leva,
det är att överleva.
Snyggt skrivet!
2008-10-09

  bo.rackson
Ja, exakt...
M.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind