Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett pick-me-up-tips.



Det finns de som har det värre


Ibland
när jag är beredd att kliva ur mig själv
tänker jag på hur han har det

Han,
mannen som valt att leva med mig
och mina prestationsångestar,
min obetänksamhet och oförmåga att säga förlåt,
min tjuriga självömkan,
godmorgonfjärtarna och alla mina andra tillkortakommanden

Då känns det genast mycket bättre




Övriga genrer av AC
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-08-03 20:57



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Haha.
2005-08-04

    joanna
hehe vissa har tur :)
2005-08-03

  Daniel_78 VIP
vilken ljuvlig titel till denna text
stackars sate ;-)
2005-08-03

  Jessi
Skrattar när jag läser din dikt. Dock måste jag säga att "allting är relativt" :)
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC