Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skafferiet mitt...


Gemenskap på rotnivån


hudytor
hudgränser
ensamhetskänslor

gemenskap
finns inte vid ytan
den vilar djupt på rotnivån

platsen
där alla trådar löper samman

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-15 23:26



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jamen så suveränt och så sant!!!!!Bokmärks så klart!
2008-10-16

  Karin Rosberg
Gillade denna mycket!! "rotnivå", ett djup att begrunda......
2008-10-16

  Gunilla VIP
Rotnivå
läckert!
En biolog berättade
att på rotnivå skulle man
om man var tillräckligt liten
kunna via rotsystemen
färdas från Sverige
ner till Medelhavet.
Tala om gemenskap!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind