Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta för dig, det är fri entré.



Hej, alla holkmunnar och glosögon!


Som vanligt råder tunneltystnad
mellan Östermalmstorg och Centralen
Långtbortblickar och tillknäppt avighet

Då händer det
jag inte visste
att jag väntat på

Mannen i Dressmankostym
tar fram sin telefon
Pratar låtsasjapanska

(Jodå, låtsasjapanska känner man igen när man hör det)

Och som om inte det vore nog

Kvinnan intill,
hon med viktigpetterbrillorna,
läser kyrilliska
Uppochner
Vänderblad
Skrattarhögt

Hej alla holkmunnar och glosögon
Nu har ni något att berätta vid trefikat!
Svårare än så här är det inte


Men jag låter mig luras med finess
Att gå från ord till handling,
där har du den verkliga knivigheten




Övriga genrer av AC
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-08-05 11:19



Bookmark and Share


  Smultris
Åhhh jag kom till första delen av dikten och bröt ut i världens leende...

Nu ska jag läsa klart resten.
2005-08-06

  swimsus@gmail.com
haha vilken skojsig text! Kan se det framför mig, du berättar om personer jag också träffat på i samma område!!
2005-08-06

  Saga-Sofia
Låtsasjapanska, underbart.

Greppade inte riktigt sista stycket, men det spelar ingen roll.
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC