Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear C

Bakom din lugg

gömmer sig en hemlighet

Bakom ditt hårda skal

finns en trivsam mjukhet 


Bakom ditt liv

finns en mening


och du vet det


om du bara har ork att se


bakom allt distraherande


som våra kuratorer skulle kalla "psykisk ohälsa"


eller något annat "fint-i-kanten"-ord


som varken hjälper dig eller mig

 

 

...för det de säger till oss

med andra ord

visste vi redan för längesedan

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 05:41



Bookmark and Share


  Mikael Llewyn Novac
Denna gillar jag.
Medvetenhet men kraftlös.

Tummen upp!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen