Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otämjt Ljus


En nyutsprungen kraft

forsar genom tidsschakten
oförvitlig, galaktisk


Otämjd vilja
strålar djärv och omutlig
genom rumskamouflagets
dolda gluggar
 
Brytningstidens intåg
förvandling utan nåd


Solvinden smälter samman
med rymdhorisontens
skuggsida

Magman skälver
lystrande, bidande

Skogen sänker
sina tunga ögonlock
intar blind och oförfärad
smaken av anarki

Galaxens otämjda ljus
bryter mot alla regler
rummet och tiden
byter plats



Det är kaosets tur

att leka
herre på täppan

 

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-27 09:44



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härlig dikt som rör om....

applåder!
2009-03-12

  _Mian_
Tjusigt!! Och vilken bild därtill!
2009-02-13

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-01-27

    ej medlem längre
Tjusigt!
Gillar sista strofen speciellt!
2009-01-27

  Njord
Vackra tankar i din dikt om det otämjbara i naturens lagar.
Tjusig repris
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind