Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag börjar ana oråd. Han besvarar inte mina samtal.


Var tacksam och dröj


Mellan åtta och åtta och trettio
har doktor Almgren telefontid
Då lägger han av luren

(Vad gör man inte för att upprätthålla sin image
som eftertraktad ungkarl?
)

Rättar till de sju kulspetspennorna i rockens bröstficka
och tittar ut över ett tomt väntrum

– Nä, om man skulle ta och hyra sig en kö?




Övriga genrer av AC
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-08-30 09:07



Bookmark and Share


  Propella
Nu har jag läst en del av dina alster och tackar ödmjukast för de skratt du gett mig. Tragikomik på högsta nivå.
2005-08-31

  JML
så är det nog ;)
2005-08-30

  stannar kvar
*ler*
2005-08-30

  leopardia
ihop m din kommentar till texten blev den så där småkul att man flinade lite, men utan den så blev innehållet nästan tragiskt.
snyggt.
2005-08-30

  madinsane
kanske är det så man får göra för att verka åtråvärd och populär. kulplitat om vad jag tror är frustration av att sitta i telefonkö..
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC