Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tunn strimma ljus


I ett evigt nattmörker


skär en skör rännil av ljus

genom det mörka

Skvallrar om


en ankommande gryning




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 807 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-03 22:45



Bookmark and Share


  Furie
bra text :) hur gick det med säbyholm föresten? sökte du? :)
2009-06-18

    Herr Ångest
Snyggt.. du fångar en känsla med enkla men ändå berörande ord.. och med radbrytningar som är perfekta.
2009-03-18

  W.Riter
Det stämmer! Det är gryning här nu...
2009-02-04

  thyra
stämningsfulla ord!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob