Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara konstaterar.....


Bakfull,som fan
vaknade jag med fyra
polismän i sängen.

Men med fem fläckar på lakanet.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-15 19:54



Bookmark and Share


  Malinosa
Ja, det här är också konst som får en att må illa, men samtidigt gott...
2009-02-16

  Skäl till själ
återigen!
förbannat bra!

jag har en viss åsikt angående poliser. den är starkare åt det hållet nu
2009-02-16

  Fredric
fin ekvation...
2009-02-15

  RogerIvan
Kanske var det ett gammalt lakan,
eller unga polismän?
Kollat under sängen?
2009-02-15

  Ingmar Hård VIP
Är detta äkta livsvisdom.
Kärnfullt
2009-02-15

  Carola Zettergren
Å tusan..vad kan det betyda..
2009-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Så de lät honom komma undan!
Tjänstefel!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja