Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd identitet

 

-         Alla problem bottnar djupast i en sak.

 -         Jasså, och vad skulle det vara?

 -         Att man inte minns vem man egentligen är…

 

 -         Och vem är du då - egentligen?

 -         Det är det jag inte kan komma ihåg…

 

 -         Men du minns att du har glömt vem du är?

 -         Ja, det är jag säker på att jag glömt, fast jag borde komma ihåg…

 -         Du – minns du mig?

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-10 11:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
rolig text, jag log mig igenom den och tänkte på hur några få meningar kan väcka något av lust även i en trög existens
trenne rosor av de gula ger jag den
2009-03-26

  Carola Zettergren
:):)minnet är väldigt märkligt!!!
2009-03-18

  _Mian_
Din text påminner mig om något jag läst av Paul Auster, men jag minns inte vad det var eller ur vilken bok, men minns att tankegångarnas klurigheter och djup tilltalade mig, och det kommer jag också att minnas att din text gör.
2009-03-10

  Njord
Nej, vem är du?
MInnet är lustigt. Har noterat att om man upprepar för andra det man vill minnas så minns man bättre. Så mina vänner för höra många repetitioner. Eller har jag redansagt det?
Kul text som man gärna vill spinna vidare på.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind