Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från aug 2005...


Resan


Han förbereder sig
långsamt, trevande
dag för dag
för sitt livs största resa
att lämna kroppen

Mentalt övar han
rullar minnen inom
tackar kroppen
den trogne tjänaren
livet igenom

Färger, dofter
toner och röster
ljus, smaker
intryck och beröring
allt den genomgått

Nu är kroppen gammal
och ack så sliten
återgår snart
till planetens mylla
medvetandet reser vidare

Just i denna svåra tid
behöver han allt
det stöd vi kan ge
all vår omtanke
all vår kärlek

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 20:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Precis, någon vid sin sida..tyvärr är det ju inte alltid så, viktig poesi detta!
2009-04-22

  Lena Krantz VIP
Ja den där övergången måste vara svår

kanske är det lättare för en själv om man har sett någon kär dö men jag har inte sett någon död människa överhuvudtaget inser jag....hmm....
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind