Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns Superman?

Is it a bird?
Is it a plane?
No it's Superman!


En överpretentiös scoutledare
korsar den blåa himlen
Iförd röd mantel
som fladdrar i fartvinden
Räddar vackra damer
och skrikande barn
från skalliga skurkars
kalla händer

It's not a bird
It's not a plane
Yes, It's Superman!


En utomjordning
kommen för att frälsa vår planet
men vars känslor gick överstyr,
han lärde sig att Älska
och att livet inte bara
kretsar runt vackra damer,
rädda barn
och skalliga skurkar


Where's superman?

När världen slukas
i evigt mörker
och allt som är unikt
och udda
och annorlunda
sveps bort
som damm i vinden

Var finns Superman
när han behövs?




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 16:44



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
bl.a. i min text
=)
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=895724

jo det är nog därför det är en superhjältetrend utan like (iaf inte sen 80-talet) igen

Be well,
LPatrikWJ

2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob