Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, mina kära kollegor är hjärtliga, men råa... ;)


Omdöpt


Sen jag headbangade
biljettmaskinen
med en stor bula
i pannan som följd
och blev sjukskriven
av yrseln
har jag fått
ett nytt namn
av mina kollegor

”Titta – där kommer Stjärnor-och-Planeter”

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-24 17:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Stjärnor och planeter låter ju ganska kärleksfullt..ändå!!!!
2009-07-26

  _Mian_
De skulle bara veta- om de inte vet- hur "planetnära" du är. Busskaptensjargong av mildare slag i alla fall. :-))
2009-07-25

  Gunilla VIP
*S*
Galghumor tar udden av smärtan!
Tur med sådana arbetskamrater!
2009-07-24

  Lena Krantz VIP
Ha ha ha.....mina är likadana, driver friskt med folk. Ja i alla fall med dem som de tror tål det

som jag

;o)
2009-07-24

  walborg
Det var inget dåligt epitet!!!!
2009-07-24

  Rachel Roth
det låter ju som du kommit hem i deras smeknamn av dig...och ändå kanske de inte läst dina dikter...;)

hoppas du mår bättre
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind