Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad livspassion


de vackra spelande bruna
glittrar inte längre
leendet affekterat
kontaminerat

ytan tuff och kaxig
högröstad, stoltbröstad
men det hårda skrattet
fastnar halvvägs

så förödande tydligt
den flammande ilskan
lurpassande
bakom självsäkert minspel
värkande vågor av smärta
och längst in
en tryckande sorg


vad bär hon för minnen
vilka plågsamma träsk
har hon tvingats forcera
sen vi sågs sist

varför tar hon inte
min utsträckta hand…

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-02 09:41



Bookmark and Share


  Sylt
Alla har vi dolda skikt. Läser in mycket värme och ömhet i det tragiska.
2009-09-06

  Gunilla VIP
Hjälplöshetens
smärta känns
rakt genom texten.
2009-08-04

  walborg
Sårbart känsligt inför en vän som går allt längre in i fel sida av sig själv och försvinner.
2009-08-02

  Karin Rosberg
Vacker och ingen rad förgäves!! applåder
2009-08-02

  Cosmic Johanna
Vackert om sårbara skeenden i livet,

varma applåder genom vindarna.
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind