Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsvirveln


en sällsam virvel
vid tidens bortre gräns
halvt osynlig

anar den i ögonvrån

snurrande vaksamt
långt därborta
vid höstens svala rand

den bidar sin tid
väntar på ögonblicket
att vrida tidrymden


en framtidsvirvel
oförutsägbar

bärande
något osannolikt
i sitt sköte

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-07 11:18



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kanske en bild av
födelse
av tilltro till det
som komma skall?
2009-08-09

  karenina VIP
ja ja ja.... bara vara här och nu och ta emot det som vill ske
2009-08-09

  _Mian_
Calefonien here I come? En dikt med rymd och hoppfull förväntan.
2009-08-07

  walborg
Texten lugnar mig, men bilden skrämmer mig - vet inte varför.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind