Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den 1:a augusti 2009


Inga ord


Idag
ingen stress
bara mjuka tankar

Idag
inga ord
bara försonlig tystnad

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 19:56



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så vackert
både i bild
och
skrift!
2009-08-09

  karenina VIP
tycker väldigt mkt om, som ett meditativt tillstånd som varar längre än bara en stund
2009-08-09

  Cosmic Johanna
Skönt att ha det så,

något att längta efter med två barn:-)

Fin bild på dig nu.

du byter så ofta,

smyger vidare utan ord.
2009-08-08

  Lena Krantz VIP
Tystnaden är den mest försonliga platsen av dem alla...
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind