Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro


i närvaron

bor jag

 

i dess silkeslyster

 

andlös

ändlös


 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 240 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-10 09:11



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härlig text!
2009-08-15

  Karin Rosberg
Dikten känns andlig och väldigt närvarande!!
2009-08-12

  _Mian_
Vackert och ultimat att bo i närvarons silkeslyster (härligt ord!). Känslan finns verkligen närvarande med sin lätta och luftig "ton".
2009-08-10

  walborg
Ljuvlig poesi - andlös närvaro - fint diktat!!!
2009-08-10

  Cosmic Johanna
Underbar bild som går igenom hela dikten,

vackert att få skimra så.

applåder!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind