Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildrosen


frågar inte

efter bekräftelse

 

vecklar bara ut

sin skönhet

för världen

 

 

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-12 13:32



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Wow! Urbra och urtjusigt!
2009-08-17

  walborg
Den här dikten tyckte jag om! Det oskuldsfulla vackra som bara är ...
2009-08-12

  Karin Rosberg
Helt underbar!!! plus en vacker bild att beskåda!!
2009-08-12

  Njord
VAcker bild och bra text!
2009-08-12

  -Dandy
fint !!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind